Isabella & friends portfolio

Kunde: Euromic A/S
Periode: 2011 – 2013

2018 opdatering: Gå IKKE ind på hjemmesiden, som er annonceret på produkterne.
Euromic har ladet domænenavnet udløbe, og det er nu opkøbt til særdeles ikke-børnevenlige formål.

Isabella & friends er et helt nyt koncept, udviklet af Euromic A/S.
Jeg har været solo illustrator på projektet indtil videre, og efter mange måneders arbejde fordelt over 3 år, er det fantastisk at se projektet komme til live og blive præsenteret på messer rundt omkring i verden.
Det kan endnu ikke købes i Danmark, så skulle du være interesseret i at forhandle produktet kan du kontakte Euromic her.

 

 

 

 

 

 

 

Udtalelse og produktfotos

 

 

Isabella & Friends | EuromicI forbindelse med udvikling af et helt nyt koncept ”Isabella & friends” til piger i alderen 6-12 år, fik vi kontakt til Anita igennem Tegnebordet. Efter hun meget hurtigt havde kreeret et par test tegninger, var vi ikke i tvivl om at skulle have Anita med i vores team på dette koncept.

Efterfølgende har Anita illustreret flere hundrede både små og store illustrationer til dette koncept. Hun er utrolig hurtig og altid fyldt med gode ideer og super god at sparre med.

Anita arbejder fantastisk målrettet og er altid ekstremt hurtig til at fange vores ideer , og føre dem ud i livet, dette gør at illustrationerne kan godkendes første gang. Illustrationerne Anita kreerer er altid super detaljerede og begejstrer os gang på gang. Dette er også en af grundene til at Isabella & friends er godt på vej til at blive en succes worldwide, så dette har Anita absolut en kæmpe andel i.

Vi håber derfor at kunne arbejde sammen med Anita og få endnu flere fantastiske illustrationer i mange år fremover.