Om

Telefon: 20 27 38 08
E-mail: anita@tegnebordet.dk

Mit navn er Anita Sølver, og jeg er freelance illustrator, bosiddende nær Viborg. Født i 1970, gift med Tom, og jeg har 2 pragtfulde børn, samt 4 fantastiske bonusbørn. Jeg har tegnet hele mit liv, og siden 2007 har det også været mit fuldtidsjob. Jeg elsker hvert eneste sekund!

Når jeg ikke arbejder, så nusser jeg om mine sphynx-katte, som har været en stor del af mit liv siden de to første flyttede ind i 2010. Nu er der 4 af dem, som fylder både mit sind, hjem og kontor med spindende kærlighed. De er helt fantastiske dyr, og er en del af familien. Jeg har desuden en stor forkærlighed for Disney. Ejer hver eneste klassiker der er produceret, har været i Disneyland Paris et utal af gange efterhånden og har et hjem fyldt op af Disneyfigurer.

Jeg er selvlært, og holdt mere end 10 års tegne pause efter jeg blev mor. Jeg startede op igen omkring 2002 så småt, efter at jeg opdagede at der var masser af ligesindede på nettet. Min mand ansporede mig til at kaste mig over tegneriet igen, og det sparkede gang i motivationen. Efter nogle år med mindre freelanceopgaver her og der, har jeg siden 2007 tegnet freelance på fuld tid. Jeg tager relevante kurser online, og prøver hele tiden at lære noget nyt, og udvikle mig.

Jeg brænder allermest for at illustrere børnerelaterede produkter. Mit første eventyr ud i den genre var mine illustrationer lavet til Bella Sara, som er byttekort med heste, beregnet til yngre piger. Fra 2011 – 2013 var jeg også været ene-illustrator på et projekt fra danske Euromic; Isabella and friends.

Det tog lidt tid at omstille sin tankegang til det børnerelaterede i første omgang, men nu kan jeg slet ikke forestille mig noget bedre. Det er fantastisk at være med til at lave produkter til børn. De er vores fremtid. At være med til at lave noget der kan berige deres hverdag, sende positive tanker og vibrationer ud i verden er simpelthen det bedste jeg ved!

Jeg har ikke nogen “signatur”-stilart. Jeg har altid elsket at udforske forskellige stilarter, og elsker at prøve nye ting af, for at se hvad der kan passe til det jeg godt kan lide at lave. Jeg tegner stort set kun digitalt nu, selvom jeg dog indimellem støver de analoge medier af, men det er virkelig sjældent. Jeg elsker min Cintiq, og jeg elsker Photoshop. Jeg arbejder også i Adobe Illustrator, men Photoshop er mit andet hjem. I min fritid laver jeg børnebøger sammen med Patrick Stemp, som er en canadisk forfatter. Du kan se vores bøger på Frogburps.com.

Kontakt mig endelig, hvis du har et projekt du bruge tegninger til. Jeg arbejder digitalt, og kan levere filer over nettet til dig. Det bliver ikke nemmere 🙂