Om

E-mail: anita@illus.dk

Mit navn er Anita Sølver, og jeg er børnebogsillustrator, bosiddende i Viborg.

Jeg brænder allermest for at illustrere børnerelaterede produkter. Mit første eventyr ud i den genre var mine illustrationer lavet til Bella Sara, som er byttekort med heste, beregnet til yngre piger. Senere var jeg også været ene-illustrator på et projekt fra danske Euromic; Isabella and friends.

Det er fantastisk at være med til at lave produkter til børn. De er vores fremtid. At være med til at lave noget der kan berige deres hverdag, sende positive tanker og vibrationer ud i verden er simpelthen det bedste jeg ved!

Nu er jeg fuldtids børnebogsillustrator, med mere end 40 bøger illustreret for Alvilda, Straarup & Co, Heimdal, Calibat/Petunia og Krabat.

Jeg har ikke nogen “signatur”-stilart. Jeg har altid elsket at udforske forskellige stilarter, og elsker at prøve nye ting af, for at se hvad der kan passe til det jeg godt kan lide at lave. Jeg tegner stort set kun digitalt nu, selvom jeg dog indimellem støver de analoge medier af, men det er virkelig sjældent. Jeg elsker min Cintiq, og jeg elsker Photoshop. Jeg arbejder også i Adobe Illustrator, men Photoshop er mit andet hjem.

Kontakt mig endelig, hvis du har et projekt du bruge tegninger til. Jeg arbejder digitalt, og kan levere filer over nettet til dig. Det bliver ikke nemmere 🙂