Anbefalinger

 

PostWork portfolioI forbindelse med udarbejdelsen af et interaktivt online undervisningsmateriale til de danske Gymnasier og landbrugsskoler, benyttede vi Anita til at lave en større mængde illustrationer i en humoristisk streg.

Det var en sand fornøjelse at arbejde med Anita og resultatet blev helt utroligt vellykket. Anita er en utrolig positiv og varm, yderst professionel og dedikeret illustrator, som med højt humør forsøger at imødekomme kundens ønsker, med kreative indfald og ideer.

Vi kan varmt anbefale Anita og vi vil helt sikkert benytte hende i fremtiden.

 

Fiskehaps | Bornholms A/SVi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anita i forbindelse med udvikling af et helt nyt børnekoncept: Fiskehaps – en sund snack til børnenes madpakker. Vi havde på et tidligere stadie en anden tegner ind over opgaven men synes ikke at vi fandt den rigtige ”streg”. Den fangede Anita til gengæld med det samme og udviklede hurtigt og professionelt en hel serie indenfor konceptet. Vi er meget glade for udfaldet og da prisen også hænger sammen, har vi valgt at få lavet yderligere materiale til brug i konceptet. Sidst skal nævnes en flexibilitet som vi har været glade for i flere af udviklingens faser hvor vi ikke en gang selv vidste hvad vi søgte.

Anita kan altid henvise til undertegnede hvis hun står og mangler yderligere anbefalinger.

 

Isabella & Friends | EuromicI forbindelse med udvikling af et helt nyt koncept ”Isabella & friends” til piger i alderen 6-12 år, fik vi kontakt til Anita igennem Tegnebordet. Efter hun meget hurtigt havde kreeret et par test tegninger, var vi ikke i tvivl om at skulle have Anita med i vores team på dette koncept.

Efterfølgende har Anita illustreret flere hundrede både små og store illustrationer til dette koncept. Hun er utrolig hurtig og altid fyldt med gode ideer og super god at sparre med.

Anita arbejder fantastisk målrettet og er altid ekstremt hurtig til at fange vores ideer , og føre dem ud i livet, dette gør at illustrationerne kan godkendes første gang. Illustrationerne Anita kreerer er altid super detaljerede og begejstrer os gang på gang. Dette er også en af grundene til at Isabella & friends er godt på vej til at blive en succes worldwide, så dette har Anita absolut en kæmpe andel i.

Vi håber derfor at kunne arbejde sammen med Anita og få endnu flere fantastiske illustrationer i mange år fremover.

 

Bella Sara Trading CardsFørste gang jeg kontaktede Anita for at tale om tegninger til mit Bella Sara projekt, blev jeg meget positiv overrasket over den professionalisme og energi jeg blev mødt med.

Vi har samarbejdet i snart 7 år, og det har været en fornøjelse, hver gang vi er startet på en ny korte serie.
Anita er en fantastisk omhyggelig, detaljeret og dygtig tegner. Hun har gennem tiden kunnet leverer alt, hvad vi har haft brug for; tegninger af heste, mennesker, feer, andre spændende karakterer, slotte og smukke natur-baggrunde.

Anita er meget fleksibel i samarbejdet, hvilket har haft en væsentlig betydning for os. Hun har altid overholdt deadline, og også leveret tidligere i pressede situationer.

Vi har samarbejdet med tegnere fra hele verden og Anita er helt klart en af vores bedste tegnere. Det er ikke uden grund at hun har tegnet vores front figurer Bella og Sara, stort set hver gang. Jeg har oplevet en indlevelse og et engagement der er ud over det sædvanlige.