Fremtidens Landbrug

Kunde: PostWork
Hjemmeside: Fremtidenslandbrug.dk
Periode: 2014

Illustrationer til PostWork som har udviklet et spil om fremtidens landbrug til brug på skoler rundt omkring i landet. Spillet blev lavet for det Økologiske råd.

Det var et omfattende og spændende projekt at være involveret i. Til selve spillet er udviklet 4 karaktertyper m/k, en baggrund, samt 5 elementer der hver blev lavet i 11 forskellige versioner. Derudover er der blevet lavet 4 illustrationer delt op i lag, så de kunne blive animeret til en lille kort video der bliver afspillet når spillet er afsluttet.

Spillet har vundet EU-Kommissionens pris for bedste formidling af landbrugspolitiske emner i 2014 i kategorien innovativ kommunikation. Der var 146 deltagere i konkurrencen om CAP Communication Awards.

Artikler om projektet: Testperiode | Indstillet til EU pris | Fremtidens Landbrug vandt EU pris

Character Design til Fremtidens Landbrug af Anita Sølver

Spil Illustrationer til Fremtidens Landbrug af Anita Sølver

Filmillustationer til Fremtidens Landbrug af Anita Sølver

ANBEFALING:

PostWork portfolioI forbindelse med udarbejdelsen af et interaktivt online undervisningsmateriale til de danske Gymnasier og landbrugsskoler, benyttede vi Anita til at lave en større mængde illustrationer i en humoristisk streg.

Det var en sand fornøjelse at arbejde med Anita og resultatet blev helt utroligt vellykket. Anita er en utrolig positiv og varm, yderst professionel og dedikeret illustrator, som med højt humør forsøger at imødekomme kundens ønsker, med kreative indfald og ideer.

Vi kan varmt anbefale Anita og vi vil helt sikkert benytte hende i fremtiden.