Fiskehaps

Fiskehaps

Kunde: Bornholms A/S
Hjemmeside: Bornholms.dk
Periode: 2012 – 2013

Illustrationer til brug på nye produkter der først og fremmest er tiltænkt til børn. Der er lavet 5 forskellige fisk til selve produkterne, en baggrund de kan bruges på, samt 3 forskellige illustrationer til at vise smagsvarianterne.

Er du nysgerrig, så kan du se lidt billeder af dem ude i den vide verden (eller i hvert fald på internettet) her og her.

Fiskehaps | Bornholms A/S

ANBEFALING:

Fiskehaps | Bornholms A/SVi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anita i forbindelse med udvikling af et helt nyt børnekoncept: Fiskehaps – en sund snack til børnenes madpakker. Vi havde på et tidligere stadie en anden tegner ind over opgaven men synes ikke at vi fandt den rigtige ”streg”. Den fangede Anita til gengæld med det samme og udviklede hurtigt og professionelt en hel serie indenfor konceptet. Vi er meget glade for udfaldet og da prisen også hænger sammen, har vi valgt at få lavet yderligere materiale til brug i konceptet. Sidst skal nævnes en flexibilitet som vi har været glade for i flere af udviklingens faser hvor vi ikke en gang selv vidste hvad vi søgte.

Anita kan altid henvise til undertegnede hvis hun står og mangler yderligere anbefalinger.