Bella Sara Portfolio

Bella Sara trading cards

Kunde: The Bella Sara Company
Hjemmeside: http://bellasara.com
Periode: 2006 – 2012

Jeg har arbejdet sammen med Gitte omkring hendes Bella Sara projekt i næsten 7 år, og det har været en fantastisk rejse. Over 100 kort har jeg tegnet, og det har i allerhøjeste grad præget mig.
Det har været en fornøjelse at få lov til at udvikle sig sammen med projektet, og at kunne leve drømmen ud om at tegne til og for børn. Her er et lille udvalg af de illustrationer jeg har lavet til dette enestående projekt.

 

 

Udtalelse:

Bella Sara Trading CardsFørste gang jeg kontaktede Anita for at tale om tegninger til mit Bella Sara projekt, blev jeg meget positiv overrasket over den professionalisme og energi jeg blev mødt med.

Vi har samarbejdet i snart 7 år, og det har været en fornøjelse, hver gang vi er startet på en ny korte serie.
Anita er en fantastisk omhyggelig, detaljeret og dygtig tegner. Hun har gennem tiden kunnet leverer alt, hvad vi har haft brug for; tegninger af heste, mennesker, feer, andre spændende karakterer, slotte og smukke natur-baggrunde.

Anita er meget fleksibel i samarbejdet, hvilket har haft en væsentlig betydning for os. Hun har altid overholdt deadline, og også leveret tidligere i pressede situationer.

Vi har samarbejdet med tegnere fra hele verden og Anita er helt klart en af vores bedste tegnere. Det er ikke uden grund at hun har tegnet vores front figurer Bella og Sara, stort set hver gang. Jeg har oplevet en indlevelse og et engagement der er ud over det sædvanlige.