Jeg er på Etsy!

Jeg har overvejet det i virkelig lang tid, og nu er jeg der. Det er et par år siden jeg oprettede en profil på Etsy.com, og først nu har jeg også åbnet en shop derinde. Der er kun et enkelt produkt på hylderne lige nu, så det ser ret tomt ud, men jeg planlægger flere prints, både som downloads og som reelle fysiske prints.

Den første vare i butikken er en farvelagt version af mit lille email monster. Han startede op som en Twoodle i april 2014, og jeg lavede en ny version til at reklamere for mit nyhedsbrev i sidste uge. Han har fået en lille museven, som elsker bøger (ligesom mig). Den færdige illustration blev farvelagt, og er altså nu at finde på Etsy, hvor du kan downloade den og printe den selv for 30 kr. Du kan bruge den til kort, små prints eller op til A3. Og i modsætning til et fysisk print, så kan du printe et download igen og igen, du kan selv printe flere versioner, bruge dem som gave osv. Du får den i 3 versioner; En farvelagt med tekst, en farvelagt uden tekst, samt en sort/hvid version uden tekst.

Anita Soelver on Etsy


I’m on Etsy!

I have considered this for a really long time, and now I’m there. It’s been a couple of years since I first created a profile on Etsy, and only now, have I finally created a shop too. There’s only one product on the shelves right now, so it’s looking pretty empty, but I’m planning more prints, both as downloads and as physical prints.

The first product in the shop, is a colored version of my little email monster. He started out as a Twoodle in April 2014, and a made a new version to advertise for my email list last week. He’s got a little mouse friend who loves books (like me). The finished illustration was colored, and is now available on Etsy, where you can download it and print it yourself for under $5. You can use it for cards, small prints or up to A3. And you can print a download over and over, print it for gifts, add your own text etc. You’ll get 3 versions: One colored with text, one colored without text and one black and white without text.

Anita Soelver on Etsy