Jeg har for nylig lavet denne illustration til drengene på nye “To Be Read podcast”, som ser ud til at blive virkelig god. Jeg kan lide deres stemmer, deres planer for showet, og som en ivrig læser er det altid dejlig at blive guidet på i retning af nye interessante bøger til at sætte på min læseliste. Ikke at min læseliste ikke allerede er lang, for det er den i allerhøjeste grad, men man kan aldrig få for mange bøger! 😀

TBR podcast

Så hvis du også læser mange bøger, så giv dem en chance. Du vil ikke fortryde det.
Det kræver naturligvis at du forstår engelsk, men det gør de fleste i Danmark 🙂

De gav mig også et shoutout i deres første episode. Du kan høre det lige her (23m25s):


I recently made this illustrations for the guys at the new To Be Read podcast, which is looking to be really cool already. I like their voices, their plans for the show and as an avid reader, it’s always great to be pointed to interesting books to put on my reading list. Not that my reading list isn’t long already, because it sure is, but there’s no such thing as too many books!

TBR podcast

So, if you’re a reader, go give this podcast a try.
You won’t regret it.

They gave an awesome shoutout to me in the first episode.
You can hear it here (23m25s):