Jeg lytter til en masse podcasts i øjeblikket. Blandt andet lytter jeg til The Self Publishing Podcast med Johnny B. Truant, Sean Platt & David Wright. Deres podcast handler om at udgive bøger selv, og ikke mindst, hvordan man kan gøre det til sit fuldtidsjob at være forfatter, hvis man er villig til at arbejde for det.

Men de har også en anden podcast, som oprindeligt handlede om horror film og bøger, men som nu handler om.. alt muligt og ingenting. De kalder den “Better Off Undead“. Og jeg har grinet så tårerne triller, mens jeg har lyttet til den. Ret tidligt i BOU’s historie sagde Dave (David Wright): “I hate you all”. Det lydklip er blevet spillet i et utal af episoder siden, og jævnligt gentaget live også.

Og som en hyldest til showet, morskaben og Dave lavede jeg denne fanart:

I hate you all - David W. Wright

Dave viste den frem i den efterfølgende episode af Better Off Undead 😀 Han spørger også “Do I look so mean?” Og nej, det gør han ikke. Han ser altid ud som om han morer sig, selv når han fortæller om horrible ting i “What’s up Dave’s butt”-segmentet af hver episode. Faktisk var det yderst vanskeligt at finde noget der tilnærmelsesvist mindede om det udtryk jeg ledte efter, så det er frit opfundet til at matche teksten. Se Dave’s shoutout ved 25:56 (det virker desværre ikke ved indlejring med at starte fra et bestemt punkt i videoen):

 

I’m listening to a lot of podcasts at the moment. Amongst others, I’m listening to The Self Publishing Podcast with Johnny B. Truant, Sean Platt & David Wright. It’s about how to self-publish your books, and not least, how to make it your fulltime job to be a writer, if you’re willing to work for it.

But they’re also doing another podcast called “Better Off Undead“. And I’ve laughed so hard while listening, with tears streaming down my face! It’s just so funny. Pretty early on in the show’s history, Dave said “I hate you all”, and that soundclip have been played over and over, and now has it’s own segment on the show called “What’s up Dave’s butt?” (wow, that looks so wrong when I’m writing it – lol).

Anyway, as a tribute to the show, the fun and to the amazing Dave I made this fanart:

I hate you all - David W. Wright

Dave showed it on the next episode of the show, and also asked “Do I look so mean?” And no, he doesn’t. Not at all. He always looks kind of amused, even when telling horrifying things, and I had a difficult time, trying to find a look that matched what I was looking for, so I just invented it, to fit the text 😉 It doesn’t look very much like Dave, – I would have needed a reference for that.. Anyway. Listen to the shoutout on the BOU episode, where he showed the artwork (@25:56):