Min #Twoodle fra denne uge.

Skabt udfra ordene:
Drage foreslået af mig 😉
Robot foreslået af David Uhlig
Skumfidus foreslået af Eilla Sikén
Træ foreslået af Lynn Adams

Jeg besluttede mig for at gå lidt udenfor mit normale motivvalg, og tegne noget jeg ikke har forsøgt at tegne i mange år. Jeg har absolut ingen forstand på at tegne drager, men her er en, lige ud fra min fantasi. Jeg er sikker på, at den ikke ligger indenfor nogen anatomisk mulig opbygning, men jeg havde det sjovt. Måske er jeg en kende påvirket af at kigge på mine små tykmavede katte hver dag, for underkroppen ligner vist mere en sphynx end en drage 😉

Uanset hvad, så blev jeg vældig glad for stemningen i denne lille tegning. Måske kunne det udvikle sig til en historie af en art, hvem ved?

Twoodle: Drage + Robot

Twoodle: Drage + Robot

My #Twoodle for this week.

Made from the words:
Dragon suggested by me 😉
Robot suggested by David Uhlig
Marshmallow suggested by Eilla Sikén
Tree suggested by Lynn Adams

I decided to step out of my comfort zone for this one. I can’t remember the last time I attempted to draw a dragon, and I don’t recall ever drawing a robot. But I had a lot of fun, tried some new techniques out, tried new brushes and overall just had a good time!

Maybe it’ll evolve into a story, who knows? I think they look like they’re headed for an adventure.
Where do you think they’re going?

Twoodle: Dragon + Robot

Twoodle: Dragon + Robot