Den første færdige tegning lavet på iPad mini, med Jot Touch pen i Procreate. Selvfølgelig er der grænser for hvor nøjagtigt man kan tegne på en iPad – det er ikke en mini Cintiq, men jeg havde faktisk forventet at det kun ville være løse skitser og kruseduller jeg kunne bruge den til på tegnefronten. Men med Procreate og min pen, er det mest min tålmodighed der bliver sat på prøve. Jeg er ikke god til at begrænse mig i lag, og du kan max have 16 lag viser det sig. Til gengæld får jeg så trænet i at tage beslutninger tidligere i processen end jeg plejer, og det er måske ikke så dårligt endda 😉 Elsker at jeg kan ligge på sofaen og tegne digitalt. Det er simpelthen så fedt!
The not so wicked witch

My first “finished” drawing on my iPad. Done in Procreate with a Jot Touch pen. It’s not a mini Cintiq off course, but I really like how much you can actually do with it. Had expected it to be mostly for sketching and doodles, but as it turns out, it’s mostly my patience that will be put to the test, not the hardware. I’m not used to being restricting on my layer use, but it turns out, that you can only use 16 layers at the time. And that is really not bad, when you think of it. I just need to be better to decide where I want to go with a drawing 😉 Really love the fact, that I can be on my couch, and draw digitally! Awesome! Nothing less.

The not so wicked witch