Dette er hvordan jeg arbejder, fra skitse til færdig illustration.

Jeg prøver næsten altid forskellige farver, og ændrer ting som tegningen skrider frem. Jeg var ikke sikker på kjolefarven på denne her, men besluttede mig til sidst for en lyserød, idet jeg syntes, at den lilla var for hård. Ligeledes prøvede jeg med en mørkere baggrund, men det fungerede ikke for mig. Hesten blev tegnet i en mørk grålig farveskala, og dernæst blødet op i en lysere version via magien i Photoshop.

Jeg elsker at arbejde digitalt, da det giver mig så meget frihed.
Se gif’en i bunden, for at se udviklingen samlet i ét billede.

 

From sketch to final

From sketch to final animationThis is how I work, from sketch to final illustration.

I almost always try different colours, and change stuff as I go along. I wasn’t sure of her dress colour on this one, but finally decided on a soft pink, since I thought the purple was to harsh. I also tried a darker background, but it really didn’t work for me. The horse was made in a dark grey-ish colour scale, and then softened in colour through the magic of Photoshop.

I really love to work digitally, since it gives me so much freedom.
Watch the gif in the bottom, to see the progress in one image.

 

From sketch to final

From sketch to final animation