Jeg lavede denne tegning af Sidera til Bella Sara Starlights serien.

Hun var lidt af et problembarn, må jeg sige. Hun skulle være gennemsigtig, med kroppen pulserende af energi, som skulle skinne igennem, og have hår lavet af gyldent lys. Hendes horn skulle være magisk, og ende i klar, skinnede stjerne, med faldende gnister. Alt i alt, synes jeg det gik godt. jeg havde en deadline, og 6 andre tegninger der skulle laves til denne serie, så jeg var nødt til at begrænse den tid jeg brugte på hver af dem. Jeg havde allerede lavet Bella og Bella Constellation tidligere, eftersom de skulle bruges før de andre tegninger til et eller andet. Jeg tror, dettte er en af de største udfordringer jeg har haft med disse kort.

Dette er en close-up af tegningen.
Du kan se hele kortet her.

I did this drawing of Sidera, for the Bella Sara Starlights series.

She was quite a handful, I can tell you. She should be of a see-through quality, with her body pulsing of energy, that would shine through, and hair made of golden light. Her horn should be magical, and end in a bright, shining star, with falling sparkles. All in all, I think it went well. I had a deadline, and 6 other drawings for this series, so I had to limit the time spent on it. I had made Bella and Bella Constellation earlier, since they were to be used before the others for something. I think this was one of the most challenging horses I have ever made.

This is a close-up cropped version of the actual drawing.
You can go watch the full card here.