Jeg har netop oprettet en Facebook side, hvor jeg vil vise hvad jeg laver og har lavet. Senere kommer der kort og prints der kan købes direkte på siden, om alt går vel. Jeg har ikke annonceret siden andre steder endnu, så kom og vær den første til at synes om siden. Læg gerne en hilsen på væggen, og sig hej 🙂 Jeg arbejder stadig på den, så den ser lidt bar ud, men der kommer indhold løbende.

Jeg planlægger at lave nogle requests events, hvor alle kan komme med forslag til hvad jeg skal tegne næste gang. Det emne jeg vælger, tegner jeg, og den der foreslog emnet, vil modtage en digital non-exlusive version af tegningen i høj opløsning, som kan bruges privat til hvad end man måtte have lyst til. Det kunne være din scrapbook, fødselsdagskort, din private hjemmeside eller hvad det nu måtte være. Så længe du ikke videresælger tegningen, eller bruger den til kommercielle formål, så er det helt fint.

Du finder siden her: https://www.facebook.com/soelverillustration

Spred gerne ordet 🙂
Jeg håber at vi ses på Facebook 😀

k pageI have just made a new Facebook page, where I will showcase my art – show what I am working on (if possible, sometimes I can’t show it, before it is released) – and later I will be selling cards and printables, if everything works out as planned. You will be able to buy directly from the page. Neat, huh? 🙂

I also plan to have a request event every now and then, where everyone can suggest a subject for me to draw next. The person who suggested the subject I chose, will get a high-resolution non-exclusive version of the drawing for free, which can be used in all kinds of private projects. Could be for your scrapbook, birthday cards or personal website. As long as it is not sold or used commercial, I will be fine with it.

The page is not official announced anywhere but here yet, so come along.
Be the first to “like” it, and do feel free to leave a post and say hi.

I’m still working on the page, so it looks a bit bare at the moment, but I’ll post there as time goes by.

You can find the page here: https://www.facebook.com/soelverillustration

I can’t wait to see you there 😀