Dette er Kora, som jeg lavede til Bella Sara Royalty serien.

Jeg forsøgte mig med noget nyt til dette billede, idet jeg brugte et overlay filter for at skabe lidt støj. Jeg tilføjede det for at skabe lidt struktur i dette undervandsbillede, som er helt nyt for mig.

Det endte med at blive en virkelig mærkelig kombination af min naturlige stil, toony stil, realistiske stil, som alt bindes sammen og endte med at blive ægte Bella magi. Jeg elsker de små klovnefisk med deres toony udseende, og jeg synes også det lykkedes at skabe et undervandslook af en art, og søde lille Kora er bare så sød, selvom det var svært at lave en krone der kunne passe på hendes lille hovede.

Alt i alt, så elsker jeg denne her tegning, af mange forskellige grunde 🙂

Kora | Royalty

Kora | Royalty

This is Kora that I did for Bella Sara Royalty.

 

I tried out something new on this picture, as I did an overlay filter, to add some noise to it. I did it to give some structure to this undersea image, which was a whole new ballgame for me.

It ended up being a really odd combination of my natural style, my toony style, realistic style which all combines and ends up in truly Bella magic. I love the little clownfishes with their toony looks, I think I managed to create an underwater look of some sort, and sweet little Kora is adorable, although I had a hard time to make a crown for her little head.

All in all, I love this piece, for many various reasons 🙂

Kora | Royalty

Kora | Royalty