Kitty og hendes farverige magiske venner.
Det gik ret stærkt med at lave denne her, men jeg var godt varmet op da jeg kom til den, så det kørte ganske let.

Jeg kan godt lide de stærke farver i denne her, selvom det ikke er det jeg normalt foretrækker. Synes bare det hele spiller godt sammen, og at det er endt med at blive en sjov lille tegning, som får mig til at smile. Og jeg elsker at smile 😀

Kitty | Royalty

Kitty | Royalty

Kitty and her colorful magical friends, in a playful scene.
This one was done rather fast too, but I was well warmed up when I did it, and all went smoothly.

I like the strong colors in this one, even if it’s not what I normally prefer, just think it all plays well together, and comes out as a funny little piece, which makes me smile. And how I love smiling 😀

Kitty | Royalty

Kitty | Royalty