Donnecha | Royalty

Donnecha | Royalty

Donnecha er en hest der oprindeligt er lavet af Jennifer Meyer, en af mine absolut favorit Bella Sara kunstnere, så det var en stor fornøjelse, at arbejde på denne tegning. Jeg har forsøgt både at bibeholde min egen stil, men også at tilføje lidt af Jennifers magiske strøg. Hvor godt det sidste er lykkes for mig, ved jeg ikke – men jeg kan vældig godt lide det færdige resultat.Donnecha is a horse originally done by Jennifer Meyers, so this was quite a task too. Jennifer is one of my favourite Bella Sara artists, so it’s a great pleasure to be working with a horse done by her in the first place.

I love the long flowing mane and tail this horse haves, and tried very hard to keep both my own style, but also add some of Jennifers magical strokes to it. Don’t know how well the last part worked out, but I really like this piece.

Donnecha | Royalty

Donnecha | Royalty