Min første Fiona.

Jeg kæmpede ret meget med denne illustration, idet Fiona altid tidligere er blevet portrætteret stående, med sin meget lange man hængende nedad. Dette var et helt ny look for hende, og det tog et stykke tid at blive færdig.

Men jeg var så glad for at skulle tegne både Thunder og Fiona for første gang, selvom jeg var nervøs for at skulle lave to ikonheste. Jeg er superglad for, at nogen havde tilliden til, at jeg kunne gøre jobbet godt nok. Jeg synes resultatet for dem begge to blev ganske fint i enden 🙂

Fiona | Royalty

Fiona | Royalty

My first Fiona.

 

I was struggling very much with this illustration, as Fiona has always been portryaed standing still, with her very long mane hanging down. This was a totally new look for her, and it took some time to get there.

But I was so excited to do both Thunder and Fiona for the first time, it was rather neverwrecking to do 2 icon horses, but I’m very pleased that someone had faith enough in me, to let me do them. I think the results for both came out pretty well 🙂

Fiona | Royalty

Fiona | Royalty