En lille tegning med pastel på velourpapir, som jeg lavede til en swap på Tegnebordet.dk
Jeg skulle bytte med en pige der hedder Tine (deraf navnet på skiltet), men det blev aldrig rigtig til noget, så tegningen er istedet end hos Janni der skulle fordele tegningerne.  Tegningen er i A4 størrelse, og tegnet efter et foto jeg har taget af en underlig kat der lå i en døråbning i St. Tropez. Den havde virkelig sære øjne, hvilket jeg valgte at ignorere da jeg tegnede 😀

vidocq-swapA little drawing with pastels on velourpaper, which I made for a swap on Tegnebordet.dk.

I was supposed to switch drawing with a girl named Tine (thus the name on the nametag), but it never happened, so the drawing ended up at Janni, who was the one to make it all happen. The drawing is A4, and is made after a photo I took in St. Tropez, France, of a weird cat, with very strange eyes, which I ignored when I made the drawing 😀

vidocq-swap