Bella Baby serien er nu i butikkerne. Jeg lavede 9 kort til den, og nogle af dem blev jeg rigtig glad for.

Medusa, som oprindelig havde lidt mere på sig, end det færdige kort, og selvom jeg bedre kunne lide min første version, er jeg stadig glad for den:

Medusa | Bella Baby

Medusa | Bella Baby

Peahen, en ung påfuglehest. Jeg synes det gik vældig godt med farverne på hesten, og himlen bagved, der komplimenterer hesten rigtig godt. Halen tog meget længere tid end forventet, men jeg synes det lykkedes at nå frem til det jeg ville, til sidst 🙂

Peahen | Bella Baby

Peahen | Bella Baby

Wotan, en lille kompakt frækkert, i mit mest vellykkede snelandskab nogensinde:

Wotan | Bella Baby

Wotan | Bella Baby

Alle 9 kan ses på Bella Sara undersiden.

Generelt er jeg ved at være mere sikker i min hesteanatomi, som var noget rusten, og derudover finder jeg stor fornøjelse i nogle af baggrundene, som tager svimlende lang tid, men det er god, god træning, og jeg lærer noget nyt hver gang. Og jeg elsker at lære noget nyt 🙂

Der er i øvrigt en ny serie på vej, med tegnestart omkring december, om alt går vel. Yay 😀The Bella Baby series is now in stores. I made 9 cards for this, and somw of theme I was quite happy with.

This is Medusa.
The card had a little bit more on the original illustration, but HCG had a change of heart, and I removed some stuff. I liked the first version better, but understands their reasons for the decision, and I’m still happy with the final version that ended on the cards:

Medusa | Bella Baby

Medusa | Bella Baby

Peahen, is a young peacock horse. I thought the colouring went extremly well on the horse, and I really think the heaven makes the young horse stand out more clearly.  The tail took a lot longer than expected, but eventually I made it look like I wanted 🙂

Peahen | Bella Baby

Peahen | Bella Baby

Wotan, a little fat darling, in my best snowlandscape ever.

Wotan | Bella Baby

Wotan | Bella Baby

You can see all 9 illustrations here.

I’m getting more secure in the horseanatomy, which was kind of  forgotten and deficient. I find a great deal of joy in some of the backgrounds. They take a long time to make, but it’s really good training, and I’m learning something new everytime. And I sure love to learn new stuff.

New series should be on it’s way. We should start drawing in november 2008, if all goes as planned. Yay 😀