Jeg har tømt min indbakke idag. Helt og aldeles. Ikke en eneste lille mail ligger og venter på besvarelse. Ingen Googlepåmindelser om ting der skal gøres. Det er en herregod følelse. Jeg ville ønske jeg sad med denne her udsigt og et stort glas cola for at fejre succesen.

I love Paris

I love Paris

Dagens skitse: I love Paris, foranlediget af Ella Fitzgeralds smukke sang.

Speedpaint (20 minutter).
Jeg øver mig i at bruge kortere tid på at tegne 😀I’ve emptied my inbox today. Totally. Not one single little mail is waiting for any action. No reminders of things to be done. It feels great. I wish I had this view, and a big glas of coke to celebrate the success.

I love Paris

I love Paris

Todays sketch: I love Paris, inspired by Ella Fitzgeralds beautiful song.

Speedpaint (20 minutes).

Rehersing to be faster when I’m drawing 😀