Mit indre barn glædes over, at en af mine tegninger er udvalgt som ugens kort, i den serie der lanceres fra Bella Sara i næste måned:

Bella Sara - Magical Friends - Phoenix

Bella Sara: Phoenix - card of the week

Faktisk er jeg svært tilfreds med fuglen på denne her. Synes farvelægningen gik over al forventning 🙂 Det er sjældent det sker, at jeg sidder med lettere forundring over, at have taget et skridt opad på lærdommens stige, men den følelse sad jeg med, da jeg var færdig med den underlige lille fugl.

Phoenix

Bella Sara - Magical Friends: Phoenix

My inner child is filled with joy by the fact, that one of my drawings is chosen as “Card of the week” in the new series Bella Sara is launching next month.

Bella Sara - Magical Friends - Phoenix

 

Bella Sara: Phoenix - card of the week

Actually, I’m quite happy with the bird on this one. The coloring went extremely well, and much better than I could have hoped for. It’s not often, that I’m amazed by the fact that I’ve taken a jump forward on the road to more knowledge, but that was the feeling, when I was done with this weird little bird.

The main design of the bird is not mine, but was handed to me in a sketch, but I’m still very pleased with the result 🙂

Phoenix card:

Bella Sara - Magical Friends: Phoenix